Onze geschiedenis
Over Etec

Met 40 fulltime medewerkers hebben we ons bewezen als een betrouwbare partner. Wij vervullen een adviserende rol en bieden onze klanten de beste oplossingen voor verkoop, verhuur, reparatie & onderhoud.

De naam ETEC vormt een sterke connectie tussen het heden en het verleden, een naam die wereldwijd synoniem staat voor speciale (graaf)machines is nu dé merknaam van elektrische graafmachines. Alle ETEC machines zijn ontworpen door mensen met passie gecombineerd met ervaringen vanuit de praktijk, vanuit u! Alle ETEC elektrische graafmachines zijn uitvoerig in de praktijk getest alvorens seriematige productie wordt gestart. De wensen vanuit de gebruikers in combinatie met onze kennis zorgt ervoor dat u en onze specialisten de ETEC machines inmiddels tot de best presterende elektrische graafmachines in de markt hebben gemaakt!

ELM is opgericht in de jaren 30 en al bijna 100 jaar actief als leverancier van machines voor industrie, gemeenten, land- & tuinbouw. Na 25 jaar actief te zijn geweest als dealer van graafmachines, is ELM sinds 2012 verantwoordelijk voor de verkoop en service van het wereldmerk Doosan voor de regio Zuidwest Nederland.

In 2017 is ELM Bouwmachines B.V. afgesplitst van ELM Bleiswijk B.V. en eind 2018 is ELM Bouwmachines B.V. verhuisd naar Transportweg 10 in Waddinxveen, na de overname van het voormalig ETEC-pand. Op deze locatie kan ELM Bouwmachines zich verder ontwikkelen tot totaalleverancier voor de graafmachinebranche. Hierbij is het merk ETEC een belangrijke pijler geweest en uitgebouwd tot een full liner op het gebied van elektrische graafmachines!

We beschikken nu over een complex van 10.000 m2 met een werkplaats van 3.000 m2, een spuiterij met 2 ruime spuitcabines en een volledig uitgeruste constructieafdeling waarin we in eigen huis machines kunnen ontwikkelen en produceren. 

ETEC in één oogopslag

100 jaar actief
in de branche

10.000 m2 werkplaats
3.000 m2 spuiterij

40 fulltime
medewerkers

best presterende
e-graafmachines

Etec in 2 minuten

Team ETEC

Van minigraver tot graafmachine

De complete etec range

E36 Thumb

ETEC E36C

electrische mini graafmachine

E86 Thumb

ETEC E86c

Elektrische MIDI graafmachine

E160LC Thumb

ETEC E160LC

Elektrische rups graafmachine

E160W Thumb

ETEC E160W

Elektrische mobiele graafmachine

E250LC Thumb

ETEC E250Lc

Elektrische rups-graafmachine

Clean energy to power what matters

Altijd aan met de powerbox

De ETEC Powerbox biedt o.a. oplossingen voor emissievrije bouwplaatsen, als buffer voor elektriciteitsnet, schone stroom voor evenementen of kan dienst doen als mobiele laadstation. 

De PowerBox van ETEC